Gitaarles Weert

Gitaarles Weert

Wil jij ook gitaar leren spelen en ben je op zoek naar gitaarles in de buurt van Weert? Dat kan bij gitaarschool Guitar ’s Cool in Midden-Limburg! Je kunt hier terecht voor verschillende cursussen, van fingerpicking tot jazz-gitaar.

Gitaarles Midden Limburg

Guitar ’s Cool is gelegen in Horn, nabij Roermond. Vanwege de centrale ligging kun jij in de buurt van Weert gitaarles volgen! Beginnend of gevorderd, dat maakt niets uit: Guitar ’s Cool is voor iedereen geschikt. Samen gaan we aan de slag om het juiste lespakket uit te zoeken dat bij jouw niveau past.

Tarieven gitaarles Weert

Je kunt zelf kiezen wat voor een lespakket je neemt. Wil je het hele jaar door gitaarles hebben of werk je liever met een strippenkaart, dat is allemaal mogelijk. Je kunt kiezen uit 20 of 30 minuten les, met een lessenkaart voor 36, 20 of 10 lessen.

Contact opnemen

Ben je er nog niet zeker van welke lessenkaart of lespakket je wilt? Neem dan contact op en we bespreken samen alle mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een proefles te volgen, zodat we samen het niveau kunnen bekijken en de wensen en verwachtingen van de lessen kunnen bespreken.