Over

Welkom bij GUITAR ‘S COOL !

Wil jij graag gitaar leren spelen? Meld je dan snel aan bij de Limburge gitaarschool                                                                     “GUITAR ‘S COOL !”

Onder begeleiding van Wim Hamans leer jij alle beginselen van de gitaar, basgitaar of banjo. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom bij “GUITAR ‘S COOL” in Limburg. Waarom zou je voor Guitar ’s cool kiezen?

  • één op één begeleiding
  • online jouw lesmateriaal bekijken en downloaden
  • les van een zeer ervaren gitarist die alle ins en outs kent
  • makkelijk bereikbaar in Horn, Limburg
  • uitgebreide keuzemogelijkheden

Wat kun je bij ons leren?

Guitar ’s cool is een gitaarschool in Limburg met veel mogelijkheden. Leer de beginselen van het gitaar spelen of  ga aan de slag met muziektheorie. Je kunt hier ook terecht voor verschillende soorten snaarinstrumenten en muziekstijlen.

Nu aanmelden
Klassiek gitaar   - 50%
Fingerpicking - 25%
Electrische Gitaar: Pop/Rock/Blues   - 90%
Jazz en bigband gitaar   - 15%
Ierse Tenorbanjo   - 20%
Basgitaar - 10%
Improvisatie   - 40%
 Muziektheorie/Akkoordenleer - 80%

De docent

gitaarles, gitaarles limburg, gitaarschool, gitaarschool limburg, gitaar spelen, gitaar leren, les gitaar, gitaar les, wim hamans
Wim Hamans
Gitaar docent

De diverse mogelijkheden

Individuele lessen per stuk

Het is mogelijk om losse individuele lessen op afspraak te krijgen. Dit zijn lessen zonder verdere verplichtingen. Bijvoorbeeld voor het aanpakken van een speelprobleem waar je zelf niet uitkomt of voor mensen met een bijzonder drukke agenda die toch incidenteel les willen krijgen. Je kunt kiezen voor lessen van 20 of 30 minuten.

Individuele lessen met een leskaart van 10 lessen

Hierbij koop je 10 lessen van 20 of 30 minuten in die je in het betreffende kalenderjaar gaat inplannen. Dit gaat in overleg. Ook weer meer bedoeld voor mensen met drukke banen die toch op regelmatige basis les willen hebben. Op de 10 lessen strippenkaart krijg je 5% korting ten opzichte van de losse lessen. Het is ook mogelijk de strippenkaart lessen van 30 minuten te bundelen tot lessen van 1 uur.

Individuele lessen met een leskaart van 20 lessen

Hierbij koop je 20 lessen van 20 of 30 minuten in die je in het betreffende kalenderjaar kunt inplannen. Dit gaat uiteraard ook in overleg. Op de 20 lessen strippenkaart krijg je 10% korting ten opzichte van de losse lessen. Het is ook weer mogelijk de strippenkaart lessen van 30 minuten te bundelen tot lessen van 1 uur.

Wekelijkse lessen

Dit is de meest gebruikte en ook meest voorkomende vorm. Hierbij krijg je op wekelijkse basis individuele lessen van 20 of 30 min. Dit zijn er 36 per schooljaar. Bij deze vorm krijg je 15% korting ten opzichte van de losse lessen. Dit is ook de vorm waarbij de meeste progressie te verwachten is omdat je op zeer regelmatige basis les krijgt en je sneller het spelen onder controle krijgt.

Theorieles

Als je echt wil leren begrijpen waarom je op je instrument de dingen doet die je doet, is het onontbeerlijk om meer theoretische achtergrond te hebben. Natuurlijk kun je klakkeloos dingen nadoen die anderen voor je bedacht of voorgedaan hebben, en daar kun je uiteraard heel veel plezier aan beleven, maar als je gaat begrijpen waarom sommige dingen zo zijn gaat er een wereld voor je open. Leer echt de muziektaal doorgronden en het geeft je muzikaal duizend meer mogelijkheden ! Theorielessen worden apart gegeven en kunnen groepsgewijs of individueel gegeven worden.

Irish Tenorbanjo

Voor de echte liefhebber: een cursus Ierse Tenorbanjo. Ooit in Ierland in de pub gezeten en opgewonden naar al die vrolijke Ierse volksmuziek zitten luisteren? Vrolijke opzwepende muziek waarin de tenorbanjo een belangrijke rol speelt. Wil je dat ook kunnen ? Dan is het mogelijk om een cursus Ierse Tenorbanjo te volgen.

Tevreden studenten