Gitaarles Roermond

Wil jij gitaarles in Roermond volgen? Bij Guitar ’s Cool kun jij terecht voor verschillende cursussen om gitaar te leren spelen.
Kies uit een van de vele cursussen: geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Onder leiding van jouw muziekdocent, Wim Hamans, leer jij alle beginselen en trucjes op de gitaar. Meld je dus direct aan bij de leukste gitaarschool in regio Roermond!

Gitaarles Roermond

Guitar ’s Cool is gelegen in Horn, nabij Roermond. Meld je aan bij Guitar ’s Cool om gitaar te leren spelen. Kies een leskaart van 10 of 20 lessen en kies de gewenste cursus die het best bij jou past.

  • Fingerpicking gitaar: Om echte fingerpicking stukken te spelen, heb je eerst basiskennis van de gitaar nodig. Je gaat namelijk bas en melodie tegelijkertijd spelen.
  • Muziektheorie en akkoordenleer: Leer echt de muziektaal te doorgronden door een gedegen kennis van muziektheorie. In deze lessen vallen alle puzzelstukjes op hun plaats en leer je naast de algemene muziekleer ook hoe akkoorden zijn opgebouwd en wat de relaties tussen die akkoorden zijn. Zo krijg je de kennis om zelf songs te schrijven met de juiste akkoorden erbij.
  • Klassiek gitaar: Je leert eerst de snaren van het instrument kennen en de verschillende manieren van aanslag met de vingers. En van eenstemmige melodieën groei je uit tot een virtuoos gitarist die alle beroemde werken van Sor, Giuliani tot Bach en ook moderner meesters als Henze kan spelen.
  • Basgitaar: De bas is het fundament van de muziek. De basgitarist is samen met de drummer verantwoordelijk voor de basis van alle songs. Laat je niets wijsmaken, ook al heeft een bas minder snaren dan een gitaar, het is daarom niet minder moeilijk en leuk om te bespelen.
  • Ierse tenorbanjo: Leer Ierse volksmelodieën spelen op de vier-snarige tenorbanjo. Dit zijn vaak vrolijke, vlotte deuntjes met een snel plectrumspel.
  • Pop, Rock & Blues: Pop/Rock/Blues duidt eigenlijk op het bespelen van de elektrische gitaar. Die zijn er in alle soorten, maten, kleuren en sounds….. voor ieder wat wils. De elektrische gitaar is bij uitstek juist geschikt om mee in een band te spelen.
  • Jazz & Bigband: Het spelen van gitaar in een bigband is een heel apart hoofdstuk. Deze manier van spelen (comping) vereist inzicht in akkoorden en enige vaardigheid in het grijpen van akkoorden.

Meer informatie:
Gitaarles voor beginners
Gitaarschool Limburg
Gitaarles Limburg
Gitaarles Weert

Direct aanmelden